Ny leder for Stipendprogrammene!

Lise Grottenberg

NORAM får ny leder for stipendprogrammene og kommunikasjon 2. januar 2018. Lise Grottenberg (32) tar over stillingen etter Mari Strømsvåg som har jobbet for NORAM siden 2013.

Lise jobber i dag som studiekonsulent ved Bacheloravdelingen på Handelshøyskolen BI, en jobb hun har hatt i tre år. På BI er hun ansvarlig for rådgivning, saksbehandling og rekruttering av internasjonale søkere til BIs fulltidsstudier på bachelornivå.  Hun er også ansvarlig for å administrere noen av BIs stipender til internasjonale studenter, og hun har ansvar for administrasjon av double-degree-avtaler med partnerskoler og kommunikasjonsarbeidet rundt dette.  Lise har mye erfaring med internasjonale studiemesser. Før jobben på BI hadde hun ett års vikariat som opptaksleder ved Lovisenberg Diakonale høyskole, med ansvar for studentopptak til skolens bachelor-, master- og videreutdannelser.

Lise er utdannet fra USA, med en mastergrad i International Education ved SIT Graduate Institute i Vermont. Masteren inkluderte et internship på seks måneder ved Office of International Admission ved University of Colorado.

Hun er også utdannet i Sveits, med en Bachelor of International Business i Hospitality & Tourism Management fra University Center “César Ritz” – Brig, Valais.  Hun skrev bacheloroppgave om “Stakeholder and expert perspectives on climate change and ski tourism in Aspen, Colorado.” På videregående hadde Lise et utvekslingsår på Fairview High School i Colorado.

Vi gleder oss til Lise begynner!

Mari Strømsvåg har sin siste dag i NORAM 31. oktober, og tiden mellom Mari og Lise, vil info@noram.no eposten bli bemannet av Leah Aursand. Hun kan nås på info@noram.no