NORAM søker praktikant for markedsføring og outreach for høsten 2018

Norge-Amerika Foreningen (NORAM) er en frivillig organisasjon som ble stiftet i 1919. NORAM arbeider for å styrke båndene mellom Norge og Nord-Amerika innenfor høyere utdanning. NORAMs mål er å skaffe tilveie tilstrekkelige midler slik at flere studenter og forskere får muligheten til å tilbringe tid i utlandet.  NORAM bidrar på denne måten til styrking av kompetanse, økt internasjonal utveksling, nettverksbygging og gjensidig forståelse på begge sider av Atlanteren. Siden 1919 har NORAM delt ut mer enn 5000 stipender, og hjulpet flere av Norges mest profilerte personer til å realisere deres studiedrømmer.

 

I anledning vårt 100-årsjubileum i 2019 ser vi etter en praktikant som kan promotere utveksling på undergraduate/bachelornivå og vårt stipendprogram gjennom digital markedsføring, og ved å besøke videregående skoler og utdanningsmesser.

 

Kvalifikasjoner:

  • Kjennskap til, eller erfaring fra utdanning i USA.
  • I gang med, eller nylig ferdig med studier.
  • Erfaring med sosiale medier og produksjon av audiovisuelt materiale er en fordel.
  • Svært gode norsk- og engelskkunnskaper.

 

Personlige egenskaper

  • Ansvarlig og selvstendig. Praktikanten vil i stor grad ha frihet til å planlegge sin egen arbeidsdag, og må trives med å reise, og besøke skoler alene.
  • Utadvendt og komfortabel med å snakke foran forsamlinger og skoleklasser.

 

Vi ser for oss en 10-20 prosent stilling som kan kombineres med studier, og en fleksibel arbeidstid hvor du til en viss grad kan styre egne arbeidstider. Er du student kan stillingen også utvides og formes slik at du kan få studiepoeng for arbeidet.

 

Jobben vil innebære noe reise som vil bli dekket. Praktikantoppholdet vil vare fra september/oktober til midten av desember. Praktikanten vil motta et månedlig stipend.

 

Er dette noe for deg? Send søknad og CV til info@noram.no innen søndag 9. september. Spørsmål kan rettes til samme epostadresse.