NORAM SØKER PRAKTIKANT VÅREN 2019

Norge-Amerika Foreningen (NORAM) er en frivillig organisasjon som ble stiftet i 1919. NORAM arbeider for å styrke båndene mellom Norge og Nord-Amerika innenfor høyere utdanning. NORAMs mål er å skaffe tilveie tilstrekkelige midler slik at flere studenter og forskere får muligheten til å tilbringe tid i utlandet. NORAM bidrar på denne måten til styrking av kompetanse, økt internasjonal utveksling, nettverksbygging og gjensidig forståelse på begge sider av Atlanteren. Siden 1919 har NORAM delt ut mer enn 5000 stipender, og hjulpet flere av Norges mest profilerte personer til å realisere deres studiedrømmer.

I anledning vårt 100-årsjubileum i 2019 ser vi etter en praktikant som kan hjelpe oss med planlegging av arrangementer og promotering av stipendprogrammer på vårhalvåret.

Kvalifikasjoner:

  • Kjennskap til, eller erfaring fra utdanning i USA eller Canada.
  • I gang med, eller nylig ferdig med studier.
  • Erfaring med sosiale medier og produksjon av audiovisuelt materiale er en fordel.
  • Svært gode norsk- og engelskkunnskaper.

Arbeidsoppgaver kan være alt fra arrangement-planlegging, markedsføring av NORAM og stipendprogrammene, arbeid med nettsider, sponsorrelatert arbeid, samt administrative oppgaver som behandling av søknader og annet som trengs på kontoret.

Arbeidsmengde og arbeidsoppgaver kan bestemmes ut i fra studentens ønsker og kvalifikasjoner. Hvis du kan få studiepoeng for stillingen så legger vi til rette for det.

Praktikanten vil motta lønn i form av et stipend. Oppstart februar 2019.

 

Er dette noe for deg? Send søknad og CV til info@noram.no innen søndag 27. januar. Spørsmål kan rettes til samme epostadresse.