Bani starter på Minerva Schools at KGI!

Bani at Minerva KGI

Jeg heter Bani Singh, er 17 år gammel og kommer fra Oslo. Denne høsten flytter jeg til USA for å starte på en bachelor i “Computer Science” ved Minerva Schools at KGI; et universitet som revolusjonerer moderne utdanning. I løpet av min 4-årige bachelorgrad skal jeg bo i 7 ulike byer i verden, og første stopp er San Fransisco.Bani at Minerva KGI

Litt om meg: Jeg er interessert i alt fra teknologi til politikk, og trives i arenaer hvor jeg må utenfor komfortsonen min. Ellers elsker jeg å gå lange turer i godt selskap, filosofiske smuler, foto- og digital design, og Game of Thrones.
Jeg er grafisk designer på deltid, og kan også en god del om 3D-modellering. På videregående gikk jeg komprimert studiespesialisering med realfag. Planen etter VGS var opprinnelig å gå Industriell Økonomi og Teknologiledelse (INDØK) på NTNU, eller “Computer Science” på et engelsk universitet.
Jeg fikk flere muligheter i England og kom på også inn på INDØK, men valget falt til slutt på muligheten til å gjøre noe annerledes, mer utfordrende, og unikt.

Gjennom sommeren har vi fått gjøremål som skal ruste oss til det kommende skoleåret. I begynnelsen av ferien leverte vi en samlet oppgave som kartla våre ferdigheter innenfor programmering, matte, og skriving. Deretter fikk vi en skreddersydd tilbakemelding på hva vi må gjøre videre. For min del betydde dette masse Python (som er et programmeringsspråk), funksjoner, lesing og skriving. Nylig leverte jeg mitt siste essay som handler om hvordan vi har blitt et markedssamfunn som ubevisst eroderer viktige demokratiske prinsipper ved å sette en prislapp på alt. Det var både spennende og utfordrende, og nå gleder jeg meg til å begynne med studiene!

Og ikke bare studiene – men jeg gleder meg til å bo i en storby! Det er noe helt fantastisk med å vandre blant høye bygninger, bo i sentrum av konstant aktivitet, møte nye mennesker, snakke masse Engelsk, og oppleve Amerikansk kultur på nært hold! Jeg kunne ikke bedt om et bedre sted enn San Fransisco for å begynne studiene, og jeg er sikker på at det kommende året byr på mye bra.

Jeg håper dette innlegget har gitt dere et inntrykk av hva jeg kommer til å skrive om det neste året, og at dere ønsker å følge med videre! Det er bare å ta kontakt dersom dere har spørsmål om USA, Minerva eller annet!

 

Norge-Amerika Foreningen er en del av EducationUSA Norway, som har som formål å fremheve alle utdanningssteder og studieprogrammer i USA.
Følg EducationUSA Norway på sosiale medier:  Facebook og Instagram

Publisert: 2017/09/06