North Park University, Chicago

North Park University ligger i storbyen Chicago, og har rundt 2000 bachelor studenter fra USA og resten av verden. Universitetet ble stiftet i 1891 og har i mange år fokusert på være et universitet av høy kvalitet, til lav pris. Skolen er rangert høyt blant skolene i midtvesten og norske studenter ved skolen har gått videre på mastergrader både i USA og i Europa.

Skolens visjon er å ha en læringsidentitiet som er kristen, urban og mulitkulturell, skolen ønsker å utdanne fremtidige ledere og oppmuntre frivillighet. Gjennom utdanning ønsker skolen å forberede deg til din drømmejobb, og tilbyr internships og praksisplasser for utdanning.

Noen av North Parks bachelorprogram

SE HVA DU KAN STUDERE HOS NORTH PARK HER

North Park har over 41 majors, 30 minors og 9 pre-profesjonsutdanninger du kan velge mellom.

 

North Park University oversikt

Tuition 2021-22  $ 33 930
Room & board 2021-22  $ 10 246
Stipend om man søker via NORAM $22 000
Sophomore standing (begynn på 2. året) Ja
Søknadsavgift Ingen
Opptakstester Ingen
Minimumskarakter for opptak (norske karakterer) 3,5
Søknadsfrist for oppstart høst 1. juni
Søkandsfrist for oppstart vår 1. november
Sports division NCAA III
Mest populære fag  Business, Communication, Biology, Mechanical Engineering
Andre skjema som må  fylles ut Common App eller skolens egne skjema. 

Hvordan søke?

Å søke gjennom NORAM er enkelt om du ønsker å begynne på North Park. Bruk NORAMs søknadsskjema og send inn alle dokumenter til NORAM, og du vil automatisk kvalifisere til stipend fra North Park om du blir tatt opp ved skolen. Du får også begynne direkte på 2. året, slik at du tar din bachelor i USA på tre år, og ikke fire. Dette er den enkleste måten for deg å søke! Det koster ingen ting å søke gjennom NORAM.

Ta kontakt eller bestill gratis veiledningstime om du har spørsmål og vi vil hjelpe deg med å nå din college drøm.

Finn mer informasjon om North Park University

North Park University nettside: www.northpark.edu

Facebook – North Park

Twitter – North Park