Ny NORAM partnerskole: Saint Michael’s College

NORAM samarbeider med en rekke partnerskoler som har stipendordninger for nordmenn som skal ta en bachelor i USA.

Ny for høsten 2021 er Saint Michael’s College i idylliske Vermont. Saint Michael’s ligger minutter unna Burlington, som er delstatens største by. Med ti minutter til flyplassen, i underkant av to timer til Toronto og litt over tre timer til Boston ligger St. Mike’s fantastisk til i naturskjønne omgivelser.

På St. Mike’s kan du velge blant over 40 ulike majors, inkludert business administration, economics, biology, education og criminology. Skolen er et liberal arts college med små klasser, og du vil dermed få god kontakt med dine lærere. Du kan også engasjere deg i klubber og studentorganisasjoner, eller kjøre slalåm ved Sugarbush Ski Resort bare en liten time unna. Skolen har også 21 idrettslag som konkurrerer i NCAA division II.

Skal du studere i USA høsten 2022? Det lønner seg å komme i gang med søknadsprosessen tidlig!
Klikk her for mer informasjon om våre partnerskoler, og her for å bestille en gratis veiledningstime.


Campus på St. Mike’s


Sugarbush Ski Resort ligger bare en time fra campus!


St. Mike’s i fantastiske høstomgivelser