Peninsula College

Peninsula College ligger i Port Angeles, Washington, på den olympiske halvøya. Skolen ligger ca. to og en halv time unna Seattle og to timer unna Victoria i Canada, og er omgitt av fantastisk natur. I nærområdet er det mange muligheter for flotte turer i nasjonalparken, fisking, sykling, golf, ski og snowboard, surfing, kanoturer osv.

Peninsula er et community college, som betyr at du tar en to-årig Associate’s Degree før du går videre til et 4-åring universitet og fullfører en bachelorgrad. Dette er ofte et billigere alternativ enn å ta alle tre eller fire år ved et 4-årig universitet.

Skolen er innovativ og studentsentrert, og har fremragende ansatte og små klasser. Læringsfasilitetene har slående arkitektur og klasserom med avansert instruksjonsteknologi og utstyr. Det er mange utenomfaglige muligheter innen idrett, klubber og aktiviteter, og en rekke kulturelle arrangementer i løpet av året. Peninsula har til og med eget eSports-lag!

Noen av Peninsula Colleges populære programmer:

  • Arts and Communications
  • Business and Management
  • Information Technology
  • Math and Science
  • Social Sciences and Education

SE ALT DU KAN STUDERE HOS PENINSULA HER

Peninsula College oversikt

Tuition 2022-23  $ 10 548
Room & board 2022-23  $ 7 050 – 7 500 (student apartments)
Stipend om man søker via NORAM $ 500
Søknadsavgift Ingen søknadsavgift, men avgifter etterkommer ved opptak (f.eks. homestay placement fees, security deposits, airport pickup)
Opptakstester Ingen (minimum 4 i engelsk)
Minimumskarakter for opptak (norske karakterer) Ingen
Søknadsfrist for oppstart høst 15. august
Søknadsfrist for oppstart vår 15. februar
Sports division North Division of Northwest Athletic Conference (NWAC). Women’s soccer ranked No. 1 in the US, Men’s soccer ranked No. 6 in the US and 9th in Division II. Other sports: Men’s and Women’s Basketball and eSports.
Mest populære fag Humanities studies, business and management, health care, information technology, math and science, skilled trades, social sciences and education
Hvilken søknad? NORAMs søknad
Andre skjema som må fylles ut Housing form, Student arrival form og payment authorization form

Studentlivet på Peninsula

Finn mer informasjon om Peninsula College

Nettsiden til skolen

Facebooksiden til skolen