Canada

Studer i Canada natur

Studier eller jobb i Canada

Canada er verdens nest største land  i areal og har verdens lengste kystlinje. Fra øst til vest dekker Canada seks tidssoner, helt fra Atlanterhavet til Stillehavet. Map_Canada_political-geo

Landet er delt inn i 10 provinser og tre territorier. Hver provins har sin egen provinsregjering og egne statsrådet. Toronto er Canadas største by, med over 4 millioner innbyggere. Andre store og kjente byer er Vancouver, Ottawa, Montreal og Québec.

Jobbmuligheter i Canada

International Experience Canada er en fantastisk mulighet for deg som vil reise og jobbe i Canada for å få spennende arbeidserfaring.

Studiemuligheter i Canada

I Canada finnes det 98 universiteter eller høyskoler, med over 1,7 millioner studenter. Nivået på høyere utdanning i Canada er høyt og kvaliteten på utdanning er jevn. University of British Columbia, McGill University, University of Toronto, University of Alberta er noen av de aller mest kjente universitetene.

Om du velger å studere i Canada får du litt av alt. Du kan leve i en urban storby, samtidig som du har kort vei til fritidsområder hvor du kan bade, sykle, padle, stå på ski, klatre eller seile. Det er også mange fine idylliske småbyer i Canada. Hver provins er ulik de andre, og Canada har også to offisielle språk! Du kan både lære engelsk og fransk bedre om du velger å studere eller jobbe i Canada.

5 gode grunner hvorfor du bør studere i Canada

  1. Rimelige skolepenger
  2. Høyt nivå på alle utdanningsinstitusjoner
  3. Spennende og unike fag-linjer
  4. Man kan jobbe mens man studerer
  5. Man kan jobbe i Canada etter endt grad

NORAM har ingen direkte stipend for utdanning i Canada, men vi ønsker å være behjelpelige med informasjon om utdanningsmuligheter, skoler, stipend eller andre ting, og det er bare å ta kontakt om vi kan hjelpe deg.

Ladner Clock Tower er et kjennemerke på University of British Columbias Vancouver Campus
Ladner Clock Tower er et kjennemerke på University of British Columbias Vancouver Campus

Informasjon om studier i Canada

For mer informasjon om bachelorstudier og masterstudier i Canada, se ANSAs oversikt om studier i Canada.

Linker til relevant informasjon: