EducationUSA Norway

Education USA medlem
Signeringsbilde håndtrykk portrett
Generalsekretær i Norge-Amerika Foreningen Hanne K. Aaberg og Luke Schtele, Acting Public Affairs Officer ved den amerikanske ambassaden i Norge signerte samarbeidsavtale 2. februar 2016.

Norge-Amerika Foreningen ble et offisielt EducationUSA Norway kontor februar 2016, og samarbeider med den amerikanske ambassaden i Oslo.

EducationUSA er et offisielt U.S. Department of State nettverk med flere enn 400 internasjonale veiledningssentre for studenter, i over 170 land. Nettverket promoterer amerikansk utdanning ved å gi nøyaktig, riktig og god informasjon om mulighetene for studier i USA.

EducationUSA Norway vil hjelpe alle studenter med deres spørsmål om finansiering, finne skoler, søknadsprosessen og andre relevante spørsmål for utdanning i USA, og vi vil arrangere informasjonskvelder og messer for relevante skoler og studenter.

Vil du ha veiledningstime?

Bestill din veiledningstime i dag, EducationUSA Norway hjelper deg gjerne å komme i gang.

Har du spørsmål om skoler, studiemuligheter, finansiering, studentvisum eller lignende? Vi er her for å gjøre din søknadsprosess enklere.

                         Bestill veiledningstime idag!

Følg EducationUSA Norway i sosiale medier

Følg EducationUSA Norway på Facebook for å få tips og råd, og invitasjon til alle våre arrangementer.

EducationUSA Norway Instagramkonto vår vil være et innblikk i vår andre andre studenters hverdag.

Norge-Amerika Foreningen

NORAM fortsetter å jobbe med egne stipender og samarbeidsavtaler med konkrete universiteter i USA, i tillegg til å tilby nøytral og god informasjon om utdanning i USA. Med EducationUSA, vil NORAM ansatte vil få god og kontinuerlig opplæring om høyere utdanning i USA, slik at studenter, foreldre og rådgivere kan være helt sikre på at informasjonen vi gir er av aller høyeste kvalitet.