Støtt NORAM

Norge-Amerika Foreningen (etabl. 1919) og Nordmanns-Forbundet (etabl. 1907) fusjonerte i 2020 og dannet en felles organisasjon med formål å fremme transatlantisk samarbeid gjennom akademisk og kulturell utveksling som sikrer livslang læring.

Den nye organisasjonen har fått navnet Norge-Amerika Foreningen (NORAM). Alle med interesse for transatlantisk samarbeid er velkommen som medlem!

I mer enn 100 år har NORAM hjulpet norske og amerikanske studenter med stipender og veiledning.  Det hadde ikke vært mulig uten våre medlemmer og sponsorer.

Hvorfor bli medlem?

  • Gjennom NORAM blir du med i et fellesskap med interesse for transatlantisk samarbeid
  • Du får invitasjon til arrangementer og aktiviteter i regi av NORAM og NORAM-alumni
  • Du bidrar til at NORAM kan tilby gratis veiledning og stipender til norske og amerikanske studenter
  • Du kan bestille jubileumsboken “En reise i vår utdanningshistorie. Norsk-Amerikansk akademikerutveksling 1919-2019” av forfatter Kjetil Flatin til medlemspris 300 kr + porto.

Er du tidligere NORAM stipendiat? En gang hjalp vi deg, i dag trenger vi din hjelp. Bli medlem!

Medlemskap:

  • Studentmedlem 200 kr
  • NORAM-medlem 300 kr
  • Venn av NORAM 1000 kr

Det er også mulig å gi et ekstra beløp/gave om du ønsker det.

Meld deg inn HER. Har du problemer med innmeldingskjema? Kontakt oss på info@noram.no 


BLI SPONSOR

Som sponsor av Norge-Amerika Foreningen bidrar du bl.a. til å styrke vårt arbeid for å gi flere ambisiøse og flinke studenter mulighet til å studere i USA. Sponsorer blir profilert med annonse i vår årbok og logo med direkte link på våre hjemmesider. Vi har mulighet til å sette sponsorer i direkte kontakt med studentene.

Sponsorer blir også profilert på vår årlige stipendfeiring og ved våre alumni-arrangementer.

Norge-Amerika Foreningen er en ideell og uavhengig organisasjon, som er avhengig av støtte fra privatpersoner, stiftelser og bedrifter i Norge og USA. Vil du være med som sponsor?

Ta kontakt med oss for spørsmål eller om du ønsker å bli sponsor for NORAM.

BLI FRIVILLIG

Ønsker du å støtte Norge-Amerika Foreningen med din frivillige innsats?

Vi er en liten og nøktern administrasjon og har til enhver tid store og små oppgaver som må løses her på kontoret. Send oss gjerne en epost. 

GAVE/TESTAMENT

Norge-Amerika Foreningen mottar gjerne gaver i anledning fødselsdager, jubileum eller lignende. Kanskje er du tidligere stipendiat og har lyst til å gi andre samme mulighet som du fått.

Ønsker du å gi en større gave som danner grunnlag for ett nytt stipend, ta kontakt med generalsekretær hanne.aaberg@noram.no på epost eller på telefon 23 35 71 60.

Les hvordan vi håndterer personopplysninger her.

Noen av NORAMs stipendiater 2019/2020 under 100-årsfeiringen juni 2019