Støtt NORAM

Bli medlem av NORAM og støtt fremtidige stipendiater!

Støtt Norge-Amerika Foreningen som medlem, vær med på å gi unge og ambisiøse studenter stipend. Ved hjelp av våre medlemmer og sponsorer kan vi gi studenter muligheter de ellers ikke ville ha hatt. Sammen kan vi støtte opp om studentene slik at de får stipender, veiledning og støtte. Norge trenger godt utdannede arbeidstakere, og ved å gi stipender til studenter som går på noen av verdens beste skoler, investerer vi i norsk fremtid med ansatte med ett internasjonalt perspektiv.

Siden 1919 har Norge-Amerika Foreningen hjulpet studenter, og det hadde ikke vært mulig uten våre medlemmer. Foreningen mottar ikke offentlig støtte, og vi er avhengig av privat støtte for å kunne gi ut stipender.

Hvem støtter NORAM? Våre medlemmer er ofte tidligere stipendiater, gode støttespillere, foreldre av stipendiater, og andre som ønsker at NORAM bør fortsette med å gi stipender til flinke studenter.
Button (1)
Bli medlem nå!

NORAM-medlem:     300 kr
Studentmedlem:       200 kr
Venn av NORAM:   1000 kr
Jubileumsmedlem: 3000 kr

  – Det også mulig å gi ett ekstra beløp/gave om du ønsker det.


BLI SPONSOR

Som sponsor av Norge-Amerika Foreningen er din bedrift med på å støtte talentfulle studenter som i framtiden kan bli verdifulle arbeidstakere for din bedrift. Sponsorer blir profilert med annonse i vår årbok og logo med direkte link på våre hjemmesider. Vi har mulighet til å sette sponsorer i direkte kontakt med studentene.

Sponsorer blir også profilert ved våre alumni arrangementer og vår Stipenddag, og blir slik synliggjort for studentene.

Norge-Amerika Foreningen er en uavhengig, frivillig organisasjon, som er avhengig av støtte fra det private næringsliv. Vil du være med som sponsor?

Ta kontakt med oss for spørsmål eller om du ønsker å bli sponsor for NORAM.

Ønsker du å støtte Norge-Amerika Foreningen med din frivillige innsats?

Ta kontakt, kanskje vi trenger nettopp din ekspertise og kunnskap her på kontoret. Send oss gjerne en epost.

Gave/testament til Norge-Amerika Foreningen

Norge-Amerika Foreningen mottar gjerne gaver i anledning fødselsdager, jubileum eller lignende. Kanskje er du tidligere stipendiat og har lyst til å gi andre samme mulighet som du fått.

Ønsker du å gi en større gave som danner grunnlag for ett nytt stipend, ta kontakt på epost eller på telefon 23 35 71 60.

Les hvordan vi håndterer personopplysninger her.

NORAM stipendiater 2013-2014