State University of New York at Plattsburgh

nightshot-1280x1024x2State University of New York at Plattsburgh (SUNY Plattsburgh) er et fireårig universitet som går inn under SUNY paraplyen for statlige universiteter i New York. Skolen har ca. 5600 bachelorstudenter og ligger nord i staten New York, mellom fjellene Adriondacks i New York og the Green Mountains i Vermont, som begge har fantastiske skimuligheter og fjellturer. Plattsburgh ligger også langs innsjøen Lake Champlain, hvor mange seiler eller fisker om sommeren. Byen har også strender langs innsjøen som studentene bruker ofte.

SUNY Plattsburgh er en av NORAMs mer rimelige skoler, men det går ikke utover kvaliteten. Skolen er høyt ranket og er på toppen av regionale universiteter i nord i mange år.

Skolen er en time unna Montreal i Canada, og mange reiser til Canada, til New York City og andre storbyer via flyplassen i Burlington, Vermont. Skolen har ca 350 internasjonale studenter fra over 65 land, og ønsker seg flere norske studenter!

Skolen er kjent for idrett, og har blitt national champions i women’s hockey mange ganger! Skolen spiller i division III i NCAA, og har lag i soccer, baseball, basketball, cross country, lacross og mange flere. Skolen har også flere intramural lag som spiller i intern SUNY Plattsburgh liga, som dodgeball, racquetball, vollyball, etc.

Noen av SUNY Plattsburghs bachelorprogrammer

2015 National Champs i Women's Ice Hockey
2015 National Champs i Women’s Ice Hockey
  • Entrepreneurship
  • Computer Security
  • Global Supply Chain Management
  • Expeditionary Studies
  • Fitness and Wellness Leadership
  • International Business

SE HVA DU KAN STUDERE PÅ SUNY PLATTSBURGH HER

Skolen har over 60 forskjellige majors du kan velge fra (bachelorprogrammer) og School of Buisness er AACSB akkeditert. Skolen ønsker å gi deg en god utdanning og en utdanning som du kan bruke i arbedislivet og hjelper studenter med internships muligheter for å få praktisk erfaring.

SUNY Plattsburgh oversikt

Tuition 2017-18 $17 000
Room & board 2017-18 $12 500
Stipend om man søker via NORAM $7,500-13,500
Antall stipend til norske studenter Ingen grense
Sophomore standing (start på 2. året) Vanligvis ja
Søknadsavgift Nei
Opptakstester Min. 4 i engelsk
Minimumskarakter for opptak (norske karakterer) 4.0
Søknadsfrist for oppstart høst Rullerende
Søkandsfrist for oppstart vår Rullerende

SUNY Plattsburgh søknad

Å søke gjennom NORAM er enkelt om du ønsker å begynne på Plattsburgh. Bruk NORAMs søknadsskjema og send inn alle dokumenter til NORAM, og du vil automatisk kvalifisere til stipend fra SUNY Plattsburgh om du blir tatt opp ved skolen. Du får også begynne direkte på 2. året, slik at du tar din bachelor i USA på tre år, og ikke fire. Dette er den enkleste måten for deg å søke! Det koster ingen ting å søke gjennom NORAM.

Ta kontakt eller bestill gratis veiledningstime om du har spørsmål og vi vil hjelpe deg med å nå din college drøm!

Mer informasjon om SUNY Plattsburgh