Norwich University

Norwich University ligger i Northfield, Vermont, som er ca 1 time fra Burlington, største byen i Vermont. Skolen ble stiftet i 1819, og er en av de eldste i Vermont. Vermont er kjent for fin natur, bra muligheter for langrenn, og er en av få stater som har all “four seasons”. Skolen gir studenter tilgang til friluftslivsutstyr, slik at alle kan bruke naturen, dra på telttur, skitur og mye annet.

Skolen har rundt 2300 studenter, fra over 45 stater i USA, og nesten 30 land. De har over 30 studieprogram og er blant annet ledende innen cyber security i USA og er av få skoler som kan tilby spesialisering innen digital forensics. Norwich had fokus på interaktive timer, og tilbyr mange forsknings muligheter og promoterer utveksling til sine studenter.  De har en faculty-student ratio på 14:1 som betyr at studentene får mye oppmerksomhet fra professorene, og det er over 80 student-run clubs som studenter kan bli med i. Skolen passer og på at studentene får mye internship erfaring, og er stolt av at 98% av sine studenter er i jobb innen åtte måneder etter graduation.

 Noen av Norwich Universitys bachelorprogram:

  • Criminal Justice
  • Computer and Electrical Engineering
  • Civil Engineering
  • Mechanical Engineering
  • Engineering
  • Computer Security & Informational Assurance

SE HVA DU KAN STUDERE PÅ NORWICH HER

Hvordan skiller Norwich University seg ut?

Norwich University er hvor Reserve officers’ training corps (ROTC) ble startet opp, og er dermed en skole hvor studenter er enten vanlige (sivile) eller i “Corps of Cadets”. Studenter som følger “Corps of Cadets” får hele eller deler av sin utdanning dekket, mot at de går i aktiv tjeneste som offiser etter endt utdanning. Vanlige studenter og studenter som følger ROTC tar de samme klassene, spiller sport sammen og har mange av de samme mulighetene, men ROTC studenter har egne student boliger og har treningsprogram og lederutviklingskurs i løpet av skoledagen.

Vanlige studenter får også tilgang til mange av lederskapsmulighetene, og skolen har stort fokus på å bygge ledere for morgendagen. Mange studenter gjør også mye frivillig arbeid, og mange studenter

Norwich University oversikt

Tuition 2017-2018  $ 26 554
Room & board 2016-17  $ 13 372
Stipend om man søker via NORAM fra $16 000 – 24 000 (merit based) og kan søke ekstra need-based i tillegg
Sophomore standing (begynn på 2. året) Nei
Søknadsavgift Ingen
Opptakstester Ingen
Minimumskarakter for opptak (norske karakterer) Ingen krav, men helst over 3
Søknadsfrist for oppstart høst 1. mai
Søkandsfrist for oppstart vår 15. desember
Sports division NCAA III
Mest populære fag Criminal justice, Computer and Electrical Engineering, Civil Engineering, Computer Security & Informational Assurance
Hvilken søknad? Commen Application eller skolens egen
Andre skjema som må fylles ut Ingen

Norwich University søknad

Har du lyst til å å gå på Norwich? Da bør du søke ved hjelp fra NORAM!

Skal du bruke Common Application til flere skoler?

  • Da anbefaler vi at du bruker Common Application og fyller ut NORAM kontaktskjema som skal sendes til oss. Da kan vi kan følge opp søknaden din med Norwich University, og sikre at du blir tilbudt et godt stipend.
    Har du spørsmål om Common Application? Ta kontakt!

Skal du bare søke på Norwich University?

Ta kontakt eller bestill gratis veiledningstime om du har spørsmål og vi vil hjelpe deg med å nå din college drøm.

Mer informasjon om Norwich University

Facebooksiden til Norwich University

Norwich News

Factsheet om skolen

Norwich Virtual Campus Tour