Søk skoleplass og stipend hos våre partnerskoler

NORAM samarbeider med utvalgte skoler som gir stipend til norske studenter. På de fleste skolene får du stipend når du får opptak. De fleste skolene lar deg også begynne rett på 2. året, slik at du kan fullføre på 3 år i stedet for 4. Dette er opp til hver enkelt skole å vurdere ut fra overførbare studiepoeng (transfer credits). Vi garanterer ikke opptak direkte på 2. året ved noen av skolene, og oppfordrer søkere til å kontakte oss og skolen for detaljer.

Dette er seriøse, anerkjente universiteter som er genuint interessert i norske studenter. Skolene ligger spredt rundt i USA, og du kan studere nesten alle fag. Klikk deg inn på de ulike skolene nedenfor for å få mer informasjon.

NORAM har ikke egne stipender på bachelornivå, derfor har vi gjennom mange år samarbeidet med disse utvalgte skolene.

 

NORAM partnerskoler

California Lutheran University

Drømmer du om California? Midt mellom Los Angeles og Santa Barbara ligger California Lutheran University. Det er ca. en time hver vei, og ca. 30 minutter til Malibu som er kjent for sine lange strender. Skolen ligger i en suburb kalt Thousand Oaks som flere ganger er kåret til en av de tryggeste byene å bo i av FBI… Les mer om CLU »

Hawaii Pacific University

Har du lyst til å studere i nærheten av strand, vakker natur, og storby? Da er kanskje Hawaii Pacific University (HPU) skolen for deg. Her kan du studere rett ved Ko’olau fjellene, ved havet, men også i en urban setting. Skolens studenter kommer fra alle de 50 statene i USA, samt fra over 70 land…Les mer om HPU »

North Park University, Chicago

Lyst til å studere og bo i en amerikansk storby? North Park University ligger i millionbyen Chicago, og har rundt 2000 bachelor studenter fra USA og resten av verden. Skolen er rangert høyt blant skolene i midtvesten og norske studenter ved skolen har gått videre på mastergrader både i USA og i Europa…Les mer om North Park »

 

Pacific Lutheran University

Studer på Pacific Lutheran University (PLU) i Washington! PLU ligger i Tacoma, Washington, og har vært et populært mål for norske studenter i mange år. Skolen har sterk tilknytting til Norge etter å ha blitt startet av norske immigranter i 1890, og rundt 1000 norske studenter har gått på skolen siden den åpnet. Tacoma er en mellomstor by i… Les mer om PLU »

 

Concordia College

Concordia College ligger i Moorhead, Minnesota, og grenser til byen Fargo som ligger i Nord Dakota. Skolene i Fargo-Moorhead har til sammen nesten 30 000 studenter. Skolen har  et stort musikkmiljø med flere kor, band og orkestre. Her kan man også bli med i 22 ulike idrettsgrener hvor over 800 studenter deltar…Les mer om Concordia »

 

St. Olaf College

Studer i historiske Northfield, Minnesota. Visste du at St. Olaf College ble startet av norske immigranter i 1875, og er regnet som et av de “norske” universitetene i USA? Skolen ligger på toppen av en høyde i byen Northfield, litt under en time sør for Minneapolis/St. Paul og har gratis “shuttlebuss” inn til storbyen. Campus er ofte… Les mer om St. Olaf »

 

University of St. Thomas

University of St. Thomas ligger i St. Paul, Minnesota, og er Minnesotas aller største privat universitet med nesten 10 000 studenter fra 50 stater og 63 land. Hovedcampusen ligger i St. Paul, som har vokst inn i Minneapolis som er den største byen i Minnesota, og sammen er de kalt Twin Cities…Les mer om St. Thomas »

State University of New York at Plattsburgh

State University of New York at Plattsburgh (SUNY Plattsburgh) går inn under SUNY paraplyen for statlige universiteter i New York. Skolen har ca. 5600 bachelorstudenter og ligger nord i staten New York, mellom fjellene Adriondacks i New York og the Green Mountains i Vermont, som begge har fantastiske skimuligheter og fjellturer…Les mer om SUNY Plattsburgh »

Saint Michael’s College

St. Michael’s College ligger i idylliske Colchester, Vermont. Skolen har ca 1900 studenter, inkludert internasjonale studenter fra over 24 land. Skolen har blant annet eget alpintlag, og over 40 majors å velge mellom… Les mer om St. Michael’s College »

 

 

Peninsula College

Peninsula College er et community college, og ligger idyllisk plassert midt blant fjell og vann på den olympiske halvøya i Washington. Her kan du starte din collegeutdanning med en Associate’s Degree før du går videre til et 4-årig universitet. Her kan du kombinere skole, idrett og friluftsliv til en lavere pris enn de fleste 4-årige skoler. Les mer om Peninsula College »